| Subcribe via RSS

Sniper 3

juni 26th, 2011 | Postad i Action, Film, Thriller av J

Thomas Beckett (Tom Berenger) har blivit återinsatt i tjänst efter ett lyckat uppdrag (händelserna i Sniper 2) och tränar nu mer nykomlingar. Beckett blir emellertid kontaktad av NSA, som vill att han ska genomföra ett hemligt uppdrag. Uppdraget; eliminera en knarkkung och terrorist i Ho Chi Minh City, Vietnam – som dessvärre visar sig vara en gammal krigspolare till Beckett, som han trodde var död…

Sniper 3 återgår till den första filmens koncept, men genomför det hela sämre. Actionbitarna och spänningen i filmen är helt okej, men felet de gjort med den här filmen är att den innehar alldeles för mycket dödtid och snack. Istället för att det rör på sig större delen av filmen står den bitvis stilla och det tuggas bara, vilket blir otroligt långdraget efter en stund. Mot slutet av filmen börjar det emellertid röra på sig riktigt ordentligt och det blir smått intressant, i typ 15 minuter eller så. Avslutningen är ganska skrattretande, men är en klar ögonbrynshöjare.

Nåja. Sniper 3 är väl hyfsad för vad den är; B-action/thriller. Inte lika bra och spännande som Sniper, men inte heller lika hjärndöd som Sniper 2 – men dessvärre tråkigare än den. Hyfsad/okej film, men som med tvåan behöver man inte springa benen av sig för att hitta och se den här filmen.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud