| Subcribe via RSS

Sniper: Reloaded

juni 26th, 2011 | Postad i Action, Film, Thriller av J

Under UN’s fredsaktion i Kongo blir Sgt. Brandon Beckett (Chad Michael Collins), Thomas Beckett’s son, och hans grupp och utvalda lokala militärer ivägskickade till en farm där de ska evakuera farmens ägare då platsen ligger mitt i fientligt rebel territorium. Men vid deras ankomst blir de attackerade av en mystisk krypskytt som skadar Beckett och dödar alla andra. Han lyckas ta sig tillbaka till sin bas och börjar där att förbereda sig för att utkräva hämnd.

Den fjärde filmen i Sniper serien kom faktiskt i år och var den största anledningen till att jag såg igenom de tre första filmerna igen. Varför de valde att återuppliva en franchisé som varit död sedan 2004 och som jag antar inte är eller har varit speciellt välkänd förstår jag inte riktigt. I alla fall…

Sniper: Reloaded är okej för vad den är. Den har en helt annan ton än de tre tidigare filmerna och är bitvis väldigt oengagerande. Collins’ karaktär som ersätter Tom Berenger’s karaktär från de tre första filmerna är föga intressant att följa och filmen blir bitvis ganska seg. Det som räddar filmen från att haverera totalt är dess actionscener som är ganska underhållande, även om jag kände under min titt att jag hellre hade sett om originalet igen än att se den här filmen. Billy Zane återvänder som Richard Miller från originalet, även om han är extremt underanvänd här så är hans filmens highlight varenda gång han står framför kameran.

Sniper: Reloaded är en uppföljare som ingen bad om och är man inget fan av de tre första behöver man inte heller se den.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud