| Subcribe via RSS

Kari-gurashi no Arietti aka The Borrowers

juni 18th, 2011 | Postad i Anime, Barn/Familj, Film av H

Ghiblis nya dyker upp, och ehh… ja, det är helt klart en besvikelse. Storyn om småfolket Arietti och hennes föräldrar som bor under ett hus är gammal, förutsägbar, tråkig och inte spännande. Mary Nortons böcker om ”Lånarna” har filmats ett flertal gånger och aldrig blivit särskilt bra. Varför Miyazaki valt att skriva och producera denna långfilm kan jag verkligen inte förstå. Troligen den sämsta Ghibli-film jag sett.

3 Comments

3 Responses to “Kari-gurashi no Arietti aka The Borrowers”

 1. Henrik Says:

  Själv sitter jag är hemma och vågar inte gå ut eftersom jag väntar på ett paket… jobbigt när dom inte kan säga exakt när dom ska komma utan det är typ när som helst mellan 9-17


 2. H Says:

  Henrik: Skicka en räkning för nedlagd tid. Enda lösningen.


 3. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Lånaren Arrietty Says:

  […] senaste, som jag tidigare kort recenserat här på bloggen, har jag nu recenserat ordentligt för DVDKritik.se här. Läs den. Tags: 2010, Anime, barn-familj, […]


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud