| Subcribe via RSS

Super 8

juni 18th, 2011 | Postad i Action, Film av H

Som alla andra recensioner säger så är ”Super 8” en throwback till 80-talets lite mer vuxet spännande ungdomsfilmer typ ”Goonies”. Eller ja, det här skulle lika gärna kunna vara just ”Goonies 2”.

Ett kompisgäng år 1979 är ute för att spela in scener till sin egen zombiefilm med en Super 8-kamera, då ett tåg spektakulärt kraschar. Nånting fraktades av militären på tåget, och så börjar konstiga saker hända runt om i den lilla staden.

Ganska kul, lite spännande och så. En helt okej rulle, även om jag gissar hemligheten redan 20 minuter in i filmen. Tyvärr är slutet är väldigt segt, förutsägbart och utdraget men vägen dit är helt okej. Typ så. Ja.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud