| Subcribe via RSS

Paul (Blu-ray)

juli 5th, 2011 | Postad i Action, Film, Komedi, Sci-Fi av H

Själva filmen ”Paul” är redan recenserad av mig själv, och här är då lite om blu-rayen. Vi får en extended version som skiljer sig på många ställen, fast det är i princip bara enstaka repliker här och där som inte gör någon större skillnad. Siten Movie-Censorship ställer förstås upp med en detaljerad beskrivning av skillnaden här.

Extramaterialet består av diverse featuretter om inspelningen och utvecklingen av filmen. Ja, ni kan väl räkna ut ungefär hur det är. Folk ser ut att ha genuint kul och även om man inte blir nämnvärt klokare så är det hyfsat underhållande för fans av filmen. Kommentarsspåret har jag inte lyssnat på. Så det så.

Sammanfattningsvis, en bra utgåva av en bra film. Toppen, va? (Finns släppt i England, kommer i Augusti till USA, svensk release okänd)

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud