| Subcribe via RSS

Let The Bullets Fly

juli 14th, 2011 | Postad i Action, Film, Komedi av H

Skurken Pocky (ung. ”akneskadad”) och hans gäng rånar ett tåg där guvernören Ma färdas till sitt nya ämbete. Ma är dock egentligen en bedragare, som tillsammans med sin fru reser runt i landet och poserar som olika tjänstemän och samlar ihop skattepengar. Pocky tycker det låter som en toppenidé, och tar Mas plats.

När de anländer till Goosetown möter de ledaren Huang (Chow Yun Fat), som via en deal med den tidigare guvernören är den som håvar in alla pengar. Naturligtvis motsätter han sig den nya guvernören, och ett galet psykologiskt krig startar mellan dem.

”Let the bullets fly” är en rätt galen actionkomedi med snabba repliker och en sorts tokhumor som Chow Yun Fat verkligen inte är känd för. Regissören och tillika Pocky-skådisen Wen Jiang har tidigare gått mig förbi, men nu verkar det som om jag får hålla lite koll på honom. Rekommenderas kanske inte till de som inte gillar asiatisk film, men ni andra kan se till den här filmen för lite god underhållning.

1 Comment

One Response to “Let The Bullets Fly”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » 2011: The Avslutning Says:

    […] Let The Bullets Fly: “en rätt galen actionkomedi med snabba repliker och en sorts tokhumor […] lite god underhållning.” […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud