| Subcribe via RSS

Exponerad

juli 21st, 2011 | Postad i Drama, Film, Thriller av J

Den unga Lena (Christina Lindberg) slits mellan sin oskuldsfulle pojkvän Jan (Björn Adelly) och den äldre, mer erfarne och socialt missanpassade Helge (Heinz Hopf) – som pressar henne tack vare lättklädda bilder han tagit på henne. Men när hon berättar för Jan om Helge blir denne förbannad och ger henne en örfil, varpå hon sticker iväg och lyckas lifta med det vänliga paret Lars (Janne ’Loffe’ Carlsson) och Ulla (Birgitta Molin).

Trion beger sig iväg till Jan’s moders sommarstuga och dagen därpå dyker Jan upp och hämtar hem henne till stan igen. Väl tillbaka i stan börjar hon dras mellan de två herrarna återigen…

Exponerad börjar rätt hyfsat och verkar faktiskt kunna bli ganska intressant, fram till ungefär en halvtimme in i filmen då den återgår till den typiska Christina Lindberg-klichéen; mjukporr-drama utan några direkta vändningar, med en massa jävla utfyllnad. Jag blev ganska imponerad av att de faktiskt använt sig av ett lååååångt klipp ur Tarzan Triumphs från 1943 enbart för att fylla ut filmens speltid – what the fuck? Thriller elementen dyker inte upp förrän mot slutet av filmen då det faktiskt förekommer någon enstaka thriller-aktig grej – men det är ingenting man hurrar över som thriller-fan. Undvik.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud