| Subcribe via RSS

Maid In Sweden

juli 21st, 2011 | Postad i Drama, Film av J

Den unga och oskuldsfulla, men fysiskt välutvecklade 16 åriga Inga (Christina Lindberg) beger sig till Stockholm för att tillbringa en helg där tillsammans med sin äldre syster och hennes karl. Men under helgens gång inträffar en rad av romantiska situationer, som hon aldrig varit med om tidigare.

Är filmen så tråkig som den låter ut att vara? Nej, den är tråkigare. Skådisarna är stela som fan och även om filmen står kategoriserad som en amerikansk produktion är den inspelad i Stockholm – samtidigt som alla skådisar pratar engelska. Å andra sidan funderar jag lite på om de faktiskt pratade engelska under inspelningen då en hel del av dialogerna låter sjukt jävla dubbad.

Nåja. Mjukporr-drama igen, fast från 71 istället för 73, som återigen enbart är bortkastad tid. Skippa, undvik som pesten och se för guds skull någonting annat än det här skräpet. Over and out.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud