| Subcribe via RSS

Tucker and Dale vs Evil

juli 28th, 2011 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av H

Ett gäng ungdomar är på väg ut i skogen för att supa, röka på och knulla. På vägen dit stannar de vid en mack för att tanka, och där möter de några skumma bondlurkar… men det blir knappast ytterligare en typisk tonårsslasher, för bondlurkarna är Tucker och Dale; två töntar som bara är på väg till sommarstugan de köpt.

Vad som följer är en enormt rolig komedi som tar alla klassiska skogsslasherklichéer och vänder bakfram på dem. Jag garvar mig halvdöd åt många scener och inser snabbt att detta, det är minsann årets hittills bästa film. Blodet sprutar och Alan Tudyk (Firefly, En Riddares Historia) och Tyler Labine (Reaper) är perfekta i rollerna som idioterna Tucker och Dale.

Läs gärna J:s mer utförliga recension av filmen, men ta för all del och se filmen. Den finns att hyra i närmaste butik – ja, om du inte är i USA förstås där filmen inte ens haft premiär än.

1 Comment

One Response to “Tucker and Dale vs Evil”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » 2011: The Avslutning Says:

    […] Tucker and Dale vs Evil: “en enormt rolig komedi som tar alla klassiska skogsslasherklichéer och vänder bakfram på dem. Jag garvar mig halvdöd” […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud