| Subcribe via RSS

Hard Target: Workprint/Director’s Cut

februari 12th, 2008 | Postad i Action, Film av H

Hard TargetSom jag berättat tidigare var inte John Woo så glad åt sitt första besök i Hollywood. Som tur är finns det filantroper som tar hand om gamla bortglömda videoband och lägger ut dom på nätet till hela världens glädje. Sålunda kan man (efter en hel del letande) hitta den version av Hard Target som Woo lämnade in till filmbolaget. Skillnaden mot den släppta versionen är enorm.

Jag vet inte vad som driver ett filmbolag till att först göra en actionfilm med en av världens hetaste actionstjärnor (Van Damme) och en av Asiens hetaste actionregissörer, och sen klippa bort nästan 20 minuter varav det allra mest är ACTION.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud