| Subcribe via RSS

Sound Of Noise

september 22nd, 2011 | Postad i Film, Komedi, Musik av H

Om du sett kortfilmen ”Music for one apartment and six drummers” så är det lätt att berätta handlingen i långfilmen ”Sound of noise”. Annars blir det lite lurigare.

”Music for one apartment…” handlar om sex personer som tar sig in i en lägenhet och spelar några musikstycken endast med hjälp av saker som finns i de olika rummen. När de är klara försvinner de därifrån utan att lämna ett spår efter sig. Uppfinningsrikedomen glädjer och musiken är medryckande rytmisk och det hela är bara en upplevelse som gör att man sitter med ett dumt flin.

I ”Sound of noise” bestämmer de sig för att framföra musikstycken runt om i staden. Deras upptåg drar till sig uppmärksamheten hos en polis som kommer från en musikalisk familj, men själv är tondöv. Han är fast besluten att sätta stopp för dessa ljudterrorister! Vi bjuds på fin humor, knepiga karaktärer och härlig musik som du bara måste stampa takten till.

Det håller dock inte hela vägen, och sluttampen tappar ganska rejält i både tempo och känsla. Dock har jag skitkul fram tills dess och hade gärna sett att denna film blev Sveriges Oscarbidrag istället för ”Svinalängorna”.

1 Comment

One Response to “Sound Of Noise”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » 2011: The Avslutning Says:

    […] Sound Of Noise: “fin humor, knepiga karaktärer och härlig musik som du bara måste stampa takten till.” […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud