| Subcribe via RSS

The Mechanik

februari 12th, 2006 | Postad i Action, Film av H

The MechanikSveriges mest kände civilingenjör Hans Lundgren klämmer ut ytterligare en straight-to-video, och idag har han både skrivit manus och regisserat. Han spelar den tituläre bilmekanikern, som givetvis är en gammal rysk elitsoldat, som ger sig ut att rädda en kidnappad tjej därför att kidnapparen är samme person som – wait for it – mördat hans familj. Slutstriden är dugligt spännande men i övrigt är det samma gamla banala story och föga häftig action som vi sett förut. Doffe har gjort både bättre och sämre.

1 Comment

One Response to “The Mechanik”

  1. Helt Perfekt Glob » Command Performance Says:

    […] ha Jerry Springer i rollen som president) såg jag aldrig ens klart, och The Mechanik (recenserad här) imponerade inte. Hans senaste rulle, Command Performance, är dock ett rejält steg upp – inte […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud