| Subcribe via RSS

Terminator: The Sarah Connor Chronicles – Säsong 1

mars 4th, 2008 | Postad i Action, Sci-Fi, TV av H

Sarah Connor ChroniclesTack vare den älskade strejkJÄVELN så har en och annan tv-serie fått justera sina planer. T.ex. fick just denna serie flytta fram fyra avsnitt till nästa säsong (en till säsong, yesssss) och avsluta redan efter nio avsnitt. I vanliga fall skulle det varit irriterande med en så kort säsong, men jag accepterar situationens uppkomst och biter ihop.

När jag såg pilotavsnittet till serien var jag lite skeptisk till hur serien skulle kunna hålla. Premissen kändes lite tunn, men jag kan glatt rapportera att man skapat en stadig grund att stå på. Faktum är att jag verkligen gillar serien.

Ändå måste jag erkänna att jag gjorde en grovmiss, och fattade inte att de visat ett dubbelavsnitt på slutet. Jag tankade bara hem ett av dom – det andra – och kollade bara på det. Det var ett pytteklipp i recapen i början som jag inte kände igen, men det kändes bara som det var nåt jag glömt. Ganska underhållande ändå att jag kunde hoppa över ett helt avsnitt utan att missa nånting i storyn!

I vilket fall är det Summer Glau som gör hela serien. Hon är skitbra. Whatsherface som spelar Sarah Connor saknar fortfarande totalt den pondus som Linda Hamiltons dito hade, och John Connor är fortfarande rätt mycket bara en sidokaraktär på nåt sätt. Man ska väl inte glömma att serien faktiskt heter Sarah Connor Chronicles antar jag. Och det är ju dessutom kul/fruktansvärt att se Brian Austin Green igen.

(edit: Det är inte alls klart med en andra säsong, tydligen. Men de är idioter om de inte fortsätter med serien.)

1 Comment

One Response to “Terminator: The Sarah Connor Chronicles – Säsong 1”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Terminator: The Sarah Connor Chronicles – Season 1 & 2 Says:

    […] gärna H’s recensioner av säsong 1 och säsong 2 […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud