| Subcribe via RSS

Hangman

juli 21st, 2011 | Postad i Film, Thriller av J

När en man har hittas död, hängande ifrån en snara, i den f.d psykologen Grace Mitchell’s (Mädchen Amick) hus sätts kommisarie Nick Roos (Lou Diamond Phillps) och hans män på fallet. Allt eftersom de nystar i det hela verkar allting peka på att mordet har kopplingar till ett internetbaserat ’Hangman’ och det dröjer inte länge förrän de börjar se kopplingar till Grace – varpå fler offer dyker upp…

Jag såg den här TV-thrillern för ett par år sedan på TV1000 och vad jag kan minnas så tyckte jag att den var riktigt bra då. Nu när jag sett om den så är den väl sisådär. Den är inte usel för att vara för-TV-produktion, men det är ju inte en höjdarrulle heller direkt. Den småputtrar framåt allt eftersom storyn uppdagas och visst blir det väl spännande på sina ställen och visst har den sina twister här och där, men det är egentligen ingenting som imponerar en inbiten thriller-tittare.

Hangman är en duglig film att slöa framför en trist kväll med en påse chips och en flaska läsk, helt enkelt.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud