| Subcribe via RSS

Kyonyû doragon: Onsen zonbi vs sutorippâ 5 (aka The Big Tits Dragon)

augusti 5th, 2011 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av J

Stängningen av en strippklubb börjar närma sig och de fem dansöserna kommer dessvärre stå utan varken pengar eller arbete därefter. Dagen innan stängningen hittar de en hemlig gång bakom deras loge som leder till ett hemligt rum, där de finner ett bibliotek med sällsynta okulta böcker. Efter att en av tjejerna läst en fras ur ”De Dödas Bok” släpper hon lös en förbannelse som väcker de döda till liv.

Bli inte lurad av den internationella titeln – den här ”filmen” är totalt värdelös, som så många andra ”filmer” i samma kategori av japanska våldsfilmer som släppts på senare år. Skådisarna, däribland AV (adult video) ”skådisen” (aka porrstjärnan) Sola Aoi, är totalt värdelösa och de som spelar zombies är till större delen rent utsagt skrattretande och för tankarna väldigt ofta till en bunt fyllskallar som precis kommit hem ifrån en hård krogrunda. Effekterna är skrattretande usla och för tankarna till någon webbserie, som exempelvis The Angry Video Game Nerd – vilket bör säga en del om dem. Storyn har vi sett förr i bättre filmer (eller åtminstone i en, Zombie Strippers). Filmens humor är inte så värst rolig heller utan känns ganska töntig på något vis. Dessutom garvar man mer åt allt annat än det man SKA garva åt.

Kyonyû doragon: Onsen zonbi vs sutorippâ 5 (som betyder The Big Tits Dragon: Hot Spring Zombies vs Strippers 5) är verkligen någonting i hästlängd bland värdelösa trashfilmer ifrån Japan de sista åren och det enda som kan vara av intresse i den här filmen är T&A (Tits & Ass) temat de har – resten är bara skit. Undvik till varje pris.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud