| Subcribe via RSS

Laid To Rest

augusti 13th, 2011 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

En kvinna (Bobbi Sue Luther) vaknar upp i en kista med inget som helst minne av vem hon är eller hur hon kunde ha hamnat där. Kort efter att hon tagit sig ur kistan går det emellertid upp för henne att hon inte är ensam; efter sig har hon en skoningslös galning som bär en kromad dödskallemask av järn – som är besluten att avsluta det han har påbörjat…

Jag satt och kikade på IMDB’s lista över kommande filmer de nästa åren och råkade få syn på ChromeSkull: Laid To Rest 2 – varpå jag drog ner ettan, mycket i tron om att den skulle vara ytterligare en i raden av halvtråkiga och dåligt gjorda slasherfilmer som spottats ut de sista 10 åren. Laid To Rest är dock det motsatta. Med bra skådisar, välgjorda effekter, ett högt tempo och ett bra (och smått spännande) manus så tycker jag att den här filmen är en av de mycket bättre slasherfilmerna som jag sett de sista åren. Det är väldigt lite dödtid filmen igenom och det är inte ofta man bara sitter och väntar på att någonting vettigt ska inträffa.

Nu ska jag bara invänta att uppföljaren ska släppas i slutet av September, då jag är sjukt nyfiken på hur de kan ha lyckats få ihop en andra story tack vare slutet i den här filmen. Rekommenderas till slasherfans som gillar blodiga sådana.

1 Comment

One Response to “Laid To Rest”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » ChromeSkull: Laid To Rest 2 Says:

    […] ChromeSkull: Laid To Rest 2 hamnar någonstans mitt emellan där. Den är absolut inte lika bra som Laid To Rest, men den är inte heller usel utan har några handikapp som jag inte riktigt kunde se i den första […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud