| Subcribe via RSS

Dreamscape

oktober 18th, 2011 | Postad i Film, Sci-Fi, Skräck/Rysare, Thriller av H

Idén är bra. Att försöka göra film på den 1984 är inte optimalt. Med dagens specialeffekter och med ett större snille bakom spakarna skulle det kunna bli en bättre, även om inte jättebra, film.

Dennis Quaid är nån typ av mentalsnille och så har man byggt nån maskin så man kan gå in i varandras drömmar. Det kan typ användas till terapi eller nåt. Presidenten har fastnat i drömvärlden med en massa monster typ, och så måste Quaid strida mot nåt annat snille som utnyttjar systemet till nåt. Eller nåt. Jag minns inte så noga.

Quaid är alltid Quaid, och utan honom hade filmen varit betydligt sämre. Ihop med hopplöst 1984-stinkande teknologi och specialeffekter så blir känslan mest att det borde finnas en bättre film här någonstans. Notera postern som helt felaktigt försöker sälja filmen som nån slags Indiana Jones-kopia.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud