| Subcribe via RSS

Attack The Block

oktober 18th, 2011 | Postad i Action, Film, Sci-Fi av H

Hade sett fram emot den här rullen med aliens i en London-förort. Nick Frost i en biroll, men han tillför inte så mycket. Sen är det gangstaz som tjatar en massa slang och fajtas mot ascoola svarta bestar med självlysande tänder.

Bra effekter, en viss spänning, men en del klassar filmen även som en komedi vilket jag inte fattar alls. Jag märkte då inte av nån direkt humor, och inte skrattade jag en enda gång. Moralkakan i slutet av filmen är dessutom totalt jävla löjlig, då huvudkaraktären i princip tittar rakt in i kameran och säger ”Jag måste ta ansvar för mina handlingar”. Jag väntade mig nästan att Dark Helmet skulle titta fram och säga ”Everybody got that?!”

Lite av en besvikelse, men dugligt spännande och coolt soundtrack av Basement Jaxx.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud