| Subcribe via RSS

New Kids Turbo

september 19th, 2011 | Postad i Action, Film, Komedi av J

När en ekonomisk kris plötsligt slår till blir fem vänner, som dessvärre också är kompletta idioter, ifrån den lilla nederländska hålan Maaskantje arbetslösa, vilket till en början inte rör dem i ryggen då de får A-kassa. Men när arbetsförmedlingen drar in deras A-kassa efter oprovocerade hot mot huvudkontoret bestämmer de sig för att förändra sina liv; de tänker inte betala någonting längre! De börjar att stjäla livsmedel på löpande band och blir jagade av polisen som försöker att stoppa deras framfart. Men då den lokala polisen – ledda av en idiot – misslyckas flertalet gånger att stoppa gänget bestämmer sig försvarsministern för att skicka in hjälp…

New Kids Turbo är.. helt.. jävla.. fantastiskt blåst och rolig! Jag och H satt och skrattade oss nästintill fördärvade och det var fanimej inte långt ifrån tårar innan filmen var slut. Humorn är på topp, filmens story är rätt aktuell och idioterna som står framför kameran är fantastiska – större idioter får man leta bra och länge efter. Musiken är dessutom klockren i form av många gamla klassiska happy hardcore låtar av Paul Elstak (som dessutom gör en snabb cameo i filmen).

New Kids Turbo är emellertid inte en film man ska läsa om, utan SE. Så, sluta läsa och införskaffa – chop, chop! Rekommenderas varmt och starkt. En av 2010 års bästa filmer, helt klart.

2 Comments

2 Responses to “New Kids Turbo”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » New Kids Turbo Says:

    […] “New Kids Nitro” har gjorts. (Den har premiär idag i Holland faktiskt.) Läs också J:s recension av Turbo här. Givetvis har filmen inte släppts i Sverige. Den är väl för rolig eller nånting, men du vet ju att […]


  2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » New Kids Nitro Says:

    […] också min och J:s recensioner av den första […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud