| Subcribe via RSS

The Video Dead

september 19th, 2011 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av J

En omärkt låda från en okänd avsändare anländer till en kåk, i utkanten av en liten håla någonstans i USA. Gubben som öppnar dörren tar emot försändelsen, som visar sig vara en TV. Samma kväll inträffar någonting märkligt; TVn sätter igång sig själv även om kabeln inte ens är isatt i eluttaget – och ur TVn kommer det fnissande zombies!

Ett par månader senare ska en ny familj flytta in i huset – som varit övergivet sedan dess. Medans föräldrarna håller på att avsluta en del affärer börjar sonen och dottern i familjen att iordningsställa huset till deras ankomst. Medans syskonen håller på att stöka iordning kåken finner sonen den hemsökta TVn – och det dröjer inte länge förrän de odöda återvänder…

80-tals skräckisar av den här typen brukar oftast vara väldigt cheesiga, småskojiga och faktiskt väldigt underhållande – vilket The Video Dead verkligen inte är. Stora partier i filmen är ren utfyllnad för att få upp speltiden till runt 90 minuter, vilket gör filmen helt fantastiskt skittråkig. Effekterna ser otroligt cheesiga ut och makeupen såg, faktiskt, rätt bra ut till en början.. men dalade efter att man såg andra zombien. Skådisarna var sjukt cheesiga (en av dem såg fruktansvärt uselt dubbad ut och en annan liknade Jack Nicholson i Tim Burton’s Batman från 80-talet). Storyn var visserligen rätt intressant, men händelseförloppet i filmen var så sömnigt att det bara blev ett lidande att titta igenom den.

Det slutade hur som helst med att H började snabbspola när det var runt 20 minuter för att vi inte skulle somna och för att vi inte riktigt hade tid att sitta och titta på den här dyngan. Skippa och se någonting annat.

1 Comment

One Response to “The Video Dead”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The Video Dead Says:

    […] Det som J sa. Tags: 1987, Film, Komedi, rysare, skräp, zombies No Comments Share/Bookmark This entry was posted on Tuesday, October 18th, 2011 at 11:30 and is filed under Film, Komedi, Skräck/Rysare. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud