| Subcribe via RSS

Trolljegeren

september 19th, 2011 | Postad i Film, Skräck/Rysare, Äventyr/Fantasy av J

När en rad björnar hittats skjutna börjar en grupp studenter att undersöka saken och stöter på en underlig jägare, som sägs tjuvjaga björn. Gruppen bestämmer sig för att följa efter den mystiske jägaren och det dröjer inte länge förrän de inser att han är allt annat än en vanlig jägare; hans byten är troll…

Den här norska fantasy-rysaren är något över det vanliga. Effekterna är jävligt bra och är lite i samma stil som Cloverfield’s påkostade effekter – men filmen i sig är betydligt jävla mycket bättre än den skiten. Skådisarna är bra och filmen är fängslande till större delen, även om jag tycker att den kunde ha kortats ner lite grann tack vare flera partier som känns som ren utfyllnad för att göra filmen så lång som möjligt. Plus att man kan märka av lite missar här och där, exempelvis hur vissa vinklar var filmade. Dessutom störde jag mig lite grann på klippningen i filmen, istället för att ha långa tagningar klipptes det otroligt mycket vilket gav känslan av att man egentligen satt och tittade på en helt vanlig film… typ.

I stora drag är Trolljegeren en bra fantasy-rysare som imponerar, mest tack vare att produktionen gjordes i grannlandet.

1 Comment

One Response to “Trolljegeren”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Trolljägaren Says:

    […] J skriver i sin egen recension av “Trolljägaren” så är det här en finfin norsk rulle i bästa “found […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud