| Subcribe via RSS

New Kids Turbo

december 8th, 2011 | Postad i Action, Film, Komedi av H

Ja, det är ju december och listan med årets bästa filmer närmar sig. Då vore det ju dumt om jag inte än skrivit recensionen till en av de absolut roligaste filmer i år – om inte många år. Jag såg den ju ihop med J i september (alltså typ tre månader sen) så det kan ju vara läge att sätta fart då.

I den holländska staden Maaskantje bor fem totala idioter. På grund av den ekonomiska krisen blir de alla arbetslösa, vilket inte gör så mycket eftersom de ändå får socialbidrag. När de beger sig till socialkontoret för att begära mer pengar blir de istället helt utan ersättning, vilket leder till att de bestämmer sig för att sluta betala för allting. Deras anarkistiska framfart, som dessutom smittar av sig på resten av befolkningen, gör att polisen försöker stoppa dem – men tyvärr är polisens ledare inte helt klar i huvet heller.

Det här är helt enkelt skitroligt. Det är allt annat än politiskt korrekt, det svärs och härjas precis hela tiden och vi garvade oss halvt förlamade. Garvar du inte åt trailern nedan så är du världens tråkigaste person.

Filmen följde på en serie sketcher, och filmen blev så pass framgångsrik att uppföljaren ”New Kids Nitro” har gjorts. (Den har premiär idag i Holland faktiskt.) Läs också J:s recension av Turbo här. Givetvis har filmen inte släppts i Sverige. Den är väl för rolig eller nånting, men du vet ju att internet hjälper dig att se den ändå.

4 Comments

4 Responses to “New Kids Turbo”

 1. Vrångmannen Says:

  Gott så!


 2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » 2011: The Avslutning Says:

  […] New Kids Turbo: “en av de absolut roligaste filmer i år – om inte många år. Det här är helt enkelt skitroligt. Det är allt annat än politiskt korrekt, det svärs och härjas precis hela tiden och vi garvade oss halvt förlamade.” […]


 3. Surskägget Says:

  Hahahahahah helt klart en av de bästa 2011. Och 2012!


 4. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » New Kids Nitro Says:

  […] också min och J:s recensioner av den första filmen. Tags: 2011, Action, Film, Holland, Komedi No Comments […]


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud