| Subcribe via RSS

The Beaver

februari 6th, 2012 | Postad i Drama, Film, Komedi av H

Mel Gibson är en leksaksfabrikant som lider av depression. Hans företag är kört i botten och hans son för en lista över karaktärsdrag de båda delar så han kan arbeta bort dem. Han blir utsparkad av sin fru (Jodie Foster) och tar in på ett hotellrum där han försöker ta sitt liv. Istället lyckas han knocka sig själv, och när han vaknar börjar han sin självterapi genom att endast kommunicera genom en bäver-handdocka.

The Beaver” är ett bra drama med skön humor som kanske inte har så mycket att säga egentligen, men det är kul att se Gibson i såna här halvgalna roller. Värd att se, om inte bara för den mycket roliga självmordsscenen. Regisserad av Jodie Foster förresten.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud