| Subcribe via RSS

White Noise 2: The Light

oktober 22nd, 2011 | Postad i Drama, Film, Skräck/Rysare av J

En dag när Abe Dale (Nathan Fillion) sitter och äter lunch tillsammans med sin fru och son på en restaurang kliver en okänd man (Craig Fairbrass) in och skjuter dem till döds – och skjuter därefter sig själv. Ett par dagar senare bestämmer sig Abe för att ta sitt eget liv med hjälp av en större mängd piller och whiskey. Hans vän Marty (Adrian Holmes) hittar honom emellertid i tid och tar honom till sjukhuset där Abe går igenom en nära-döden-upplevelse – vilket resulterar i att han börjar höra de dödas röster igenom bruset på elektroniska apparater och se ett vitt sken runt vissa människor, som han snart inser är ett tecken på att de kommer att dö.

När han senare tittar på en inspelning av sin son upptäcker han att familjens mördare fastnat på bild då han räddade Abe’s fru och son – tre dagar innan mordet. När han börjar rota i det hela börjar han inse att det kanske finns en koppling mellan familjens mördare och det vita skenet Abe ser…

White Noise 2: The Light håller i sig bättre än den första filmen. Slutet blir lite utdraget och är inte så värst spännande, men större delen av filmen fungerar bättre än den första och tvåans upplösning är inte lika luddig och sullig som den första filmens. Filmens spänning är helt okej och det erbjuds ett par stycken schyssta hoppa-till-moment, som säkerligen kan skrämma skiten ur en del tittare. Skådisarna gör sitt jobb bra (speciellt Fillion i huvudrollen) och storyn håller uppe intresset riktigt bra – fram till det sega antiklimaxet i slutet av filmen. Effektmässigt är filmen ruskigt bra också.

I det stora hela är White Noise 2: The Light en bra film, även om slutet kunde ha varit betydligt bättre än vad det tyvärr är.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud