| Subcribe via RSS

The Crazies (2010 + 1973)

februari 6th, 2012 | Postad i Film, Skräck/Rysare av H

En dag i en liten stad knallar en man in på en baseballplan med ett hagelgevär mitt under pågående match. Trots sheriffens anmaningar lägger han inte ner vapnet, och skjuts själv ned. Efter fler incidenter finner man att ett flygplan kraschat i en vattenreservoar, och att en infektion spridit sig i vattnet som gör folk galna. Militären dyker upp och spärrar av staden medan sheriffen, hans fru och vicesheriffen försöker ta sig därifrån.

The Crazies” från 2010 är en remake av George A. Romeros original från 1973, och håller ett bra tempo med en del spännande sekvenser. Det är lite som en zombiefilm, fast folk är bara hackabitamördatokiga istället för levande döda. Det är helt okej underhållning bara, det är inte så mycket att säga om den egentligen.

Sen tänkte jag att jag skulle se originalet för att jämföra, men efter ungefär 20 minuter med folk som bara pratar och pratar och pratar och pratar så stängde jag av. Så enkelt var det.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud