| Subcribe via RSS

Rampage

februari 9th, 2012 | Postad i Action, Film av H

Det är lite synd att jag inte recenserade ”Rampage” förra året då jag såg den, för då hade den hamnat på årets topplista. Men nu blev det inte så.

Bill är tyngd av världens problem. För honom är det tydligt att pengar är roten till allt det onda, och det enda som kan räta upp världen är om man tar död på allihop och börjar om. Han bygger sig en rustning och ger sig ut att skjuta ihjäl varenda jävel och elda upp bankens pengar.

Helt klart Uwe Bolls bästa film. Ja, alltså inte ens relativt – det är en BRA film. Skådisarna är bra, manuset är tänkvärt och det är en sjuhelvetes massa action samt en dos skön humor. Rekommenderas till alla. Läs också J:s recension av filmen.

1 Comment

One Response to “Rampage”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Rampage: Capital Punishment Says:

    […] gärna min gamla recension av Rampage och H’s recension av den […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud