| Subcribe via RSS

The Human Centipede 2: Full Sequence (klippt version)

oktober 31st, 2011 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare, Splatter av H

Ja, i England tyckte man att ”The Human Centipede 2” först skulle förbjudas, men släpptes sedan genom med ett otal klipp på över två och en halv minut. Eftersom filmdistributörer världen över verkar ha såna jävla problem med att låta folk köpa filmen NU NU NU NU NU så fick man som vanligt vända sig till internetpiraterna. Som i sin tur bara har fått tag i den klippta versionen. Suck. Men jaja, här skulle ändå ses på film.

Vi får följa Martin, en slemmig liten gubbe som helt klart inte har några som helst hästar i stallet. Han jobbar i ett parkeringsgarage där han spenderar hela sin tid med att se ”The Human Centipede” om och om igen. Hans största dröm är att bygga en egen, längre mänsklig tusenfoting, och samlar ihop folk i en rutten lagerlokal för att utföra sitt dåd. Tyvärr är Martin som sagt helt enkelt jävligt dum i huvudet och allt går inte riktigt som han tänkt sig.

Ja, ”Human Centipede 2” får ettan att se ut som en Disney-film. Även i klippt skick. Om du tillhör de jävla mesar som tyckte ettan var extremt vidrig så kommer du kräkas ur öronen av tvåan. Även i klippt skick. Är du däremot en luttrad skräckfilmstittare och tycker att sjuka och äckliga perversioner är mer roliga än läskiga (som jag) så kommer du att ha ganska kul. Även i klippt skick. Den lista jag läst av bortklippta scener gör gällande att den oklippt kan bli hyfsat svårare att palla med, men det får vi se då.


Killen som spelar Martin, Laurence R. Harvey, har ett mycket säreget utseende och mycket av filmen hänger på att du tycker att den här killen är lika vidrig och creepy som vi gjorde. Filmen är i svartvitt (förutom några väl valda bruna fläckar) och regissören Tom Six säger att filmen är filmad i färg, men att han valt att ge ut den i svartvitt för att det gjorde filmen läskigare. Det håller jag inte alls med om, snarare blir det betydligt enklare att distansera sig från äcklet. Jag skulle mycket hellre ha sett att filmen var i färg när jag ser om den oklippt i framtiden.

Läs också våra recensioner av ettan, här är min och här är Js.

4 Comments

4 Responses to “The Human Centipede 2: Full Sequence (klippt version)”

 1. J Says:

  Jag kommer så klart att invänta den oklippta versionen av filmen, då jag personligen anser att det är FEL att klippa i film, oavsett vad det är för typ av film. För helvete, folk som tar såna här filmer på allvar måste antingen vara århundradets moralkärringar.. eller bara jävligt dumma i huvudet.


 2. Metz Says:

  Hur jävla sugen jag också är så kan jag inte med att kolla den klippta versionen.

  Skall egentligen hålla käften eftersom jag inte ens sett uppföljaren ännu men jag är inte helt kompis med upplägget. Jag saknar redan Dr Heiter! Dieter Laser for president!!!


 3. Vrångmannen Says:

  Såg också den här versionen. En gäspning, en arg hytta-med-gubbnäven-mot-teven och ett stön! Det händer inget även om det händer grejer hela tiden fast det HÄNDER JU INGET! Ettan försökte vara lite spännande i det makabra och var äcklig på det där lite-på-gränsen-viset + att det faktiskt var lite nytt snuskgrepp. Men tvåan är ju stinkbombsusel. Skrattade också åt våldet och kommer se den oklippta pga hysterin, för min grej a’la självplågning är att se dyngan IGEN! Gubben var roligt tjock med konstiga glosögon dock.


 4. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » 2011: The Avslutning Says:

  […] The Human Centipede 2: Full Sequence (klippt version): “får ettan att se ut som en Disney-film. Även i klippt skick.” […]


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud