| Subcribe via RSS

C.H.U.D. II – Bud The Chud

december 10th, 2011 | Postad i Film, Komedi, Sci-Fi, Skräck/Rysare av J

Efter att ha lyckats sulla bort ett lik för sin biologilärare bestämmer sig de två ungdomarna Steve (Brian Robbins) och Kevin (Bill Calvert) för att ta sig in i Winterhaven Disease Control Center för att sno ett annat lik för att sopa igen spåren av deras misstag. Det visar sig emellertid vara ett ännu större misstag att sno en ny kropp då de två ungdomarna lyckas av misstag återuppväcka den döda kroppen – som visar sig vara en CHUD, ironiskt nog kallad Bud (Gerrit Graham) – som i sin tur beger sig ut på gatorna och börjar döda folk, som förvandlas till CHUD’s, samtidigt som ungdomarna desperat försöker hitta en lösning på problemet de släppt lös.

Medans den första C.H.U.D. filmen var awesome, hade suveräna effekter och hade sina spännande stunder går C.H.U.D. II – Bud The Chud åt ett helt annat håll. Hela filmen påminner mer om Return Of The Living Dead än C.H.U.D., fast med sämre effekter och inte riktigt lika komiska aspekter som ROTLD, samtidigt som den aldrig blir speciellt spännande eller blodig. De komiska aspekterna är väl okej och under ett par scener garvar jag faktiskt till, men till större delen känns humorn ganska ansträngd och inte speciellt kul. Dessutom spelar det ingen större roll att skådisarna är bra då de får lov att arbeta med ett både svagt och förutsägbart manus. En lite smårolig grej som kan nämnas är att Robert Englund skymtar förbi i en väldigt snabb cameo.

Nej. C.H.U.D. II – Bud The Chud är en sån där uppföljare som aldrig borde ha blivit gjord. Det hade räckt gott och väl med den första filmen, som står sig jävligt bra än idag. Skippa den här uppföljaren och se om den första istället.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud