| Subcribe via RSS

Wallander (Brittisk)

april 15th, 2012 | Postad i Drama, Film, TV av H

Det är bisarrt och lite oförståeligt varför man väljer att göra en brittisk version av Wallander, och dessutom låter det utspela sig i Sverige fast med bara brittiska skådisar. Kenneth Branahagagh spelar Kurt som inte kan uttala sig eget namn och så löser han lite brott samtidigt som han har enorma problem att uppföra sig som en rationell människa. Han har inte alls samma pondus som svenska Wallander, men whatever. Det här är bara vanliga tv-deckare, nån dör, man löser mysteriet, slut. Typ så.

I nuläget finns 6 filmer i serien. Ett avsnitt såg vi ungefär 35-40 minuter av, sen hoppade vi till de sista tio för att se vem skurken var. Inte helt oväntat kommer vi direkt på repliken ”Vi har verkligen inte några som helst ledtrådar”, varpå Walle får en snilleblixt och kommer på vem det är. De tar in skurkarna, slut. Vi ska nog inte se fler avsnitt.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud