| Subcribe via RSS

Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay

juli 22nd, 2008 | Postad i Film, Komedi av H

Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay tar vid precis där Harold & Kumar Go To White Castle slutar. Hemkomna efter en enorm hamburgermåltid är det bara att börja packa, för de ska åka till Amsterdam på jakt efter Harolds käresta. Tyvärr misstas de för terrorister på flygplanet och skickas till fängelset i Guantanamo Bay, varifrån de sedermera rymmer (det avslöjas faktiskt redan i filmtiteln om du var uppmärksam) och blir jagade.

Det här är fin, basic, hasch & sex-collegehumor. Gillade du den första filmen (och det lär du ska ha gjort) så gillar du den här filmen – jag undrar nästan om inte den här var bättre. DVD:n har dessutom förstås en unrated-version, och för en gångs skull är det lätt att se vilka bitar man inte visade på bio…

Neil Patrick Harris är förstås tillbaka, vi ser även Rob Corddry (The Daily Show) som den galna agenten på jakt efter killarna. Nu vill jag bara veta när uppföljaren till Dude, Where’s My Car? kommer.

Se min korta recension av White Castle för trailers.

1 Comment

One Response to “Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay”

  1. vrångmannen Says:

    Tvåan ÄR ju bättre med lite mer av allt och den tåls att se om och om igen. Finfin klassiker i sin egen lilla genre


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud