| Subcribe via RSS

Final Destination 5

december 11th, 2011 | Postad i Film, Skräck/Rysare av H

Del fem i serien, som tacksamt nog inte heter ”5inal Destination” eller liknande, rullar på ungefär som vanligt. Skillnaden mot tidigare filmer är att det blir betydligt mer spännande inför dödsscenerna och att själva dödsscenerna faktiskt är ganska tråkiga. Gymnastikscenen till exempel är enormt nervkittlande bara för att sluta med ett ”vad i helvete hände nu?” och den stora öppningsscenen på bron är faktiskt inget vidare.

En sådär film som har sina stunder, men inte alls hör till seriens bästa. Man fläskar på med mycket grejer som skulle varit mycket roligare att ha sett i 3D, men tyvärr såg jag inte filmen så. Jag gillar dock verkligen introt där man krossar glasskivor i superultra-slowmotion. Sånt kan jag kolla på timmar. Man har uttryckt en önskan om att göra del 6 och 7, men inget är bestämt kring det än.

Recensioner av tidigare filmer på bloggen: 1 (J), 2 (J), 3 (H), 3 (J), 4 (J), 4 (H),

Tags: , , ,
1 Comment

One Response to “Final Destination 5”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Final Destination 5 Says:

    […] gärna H’s recension av filmen också. Tags: 2011, 3D, Film, skräck, Tony Todd No Comments Share/Bookmark This […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud