| Subcribe via RSS

Fuk sau che chi sei (aka Revenge – A Love Story)

december 26th, 2011 | Postad i Film, Thriller av J

Jag citerar ur H’s excellenta recension på DVDKritik: ”En man dödar två män och deras gravida fruar, som han sedan skär ut barnen ur. När han tas av polisen ser en annan gravid flicka det på tv, varpå hon går in i badrummet och skär ut sitt eget barn. Vad föranledde detta? Filmen går nu tillbaka i tiden till mötet mellan mannen och flickan, och den grymma kärlekshistorien tar sin början.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om Fuk sau che chi sei – eller Revenge – A Love Story. Har man läst igenom H’s recension på DVDKritik så vet man också vad jag tycker, till mer eller mindre punkt och pricka. Det enda jag skulle vilja påpeka är att slutet kändes lite för snabbt överstökat, även om det kanske fanns en tanke med det hela (exempelvis att slippa dra ut på filmen mer än vad de behövde, vilket verkar vara en stor trend bland asiatisk film, men som de skippar här).

Nåja. Har man inte sett den här filmen så tycker jag, precis som H, att man absolut slänga ett öga på den. Rekommenderas.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud