| Subcribe via RSS

They All Must Die!

januari 28th, 2012 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Wendy Baker, en känd kvinnlig kaukasisk författare, hyr en lägenhet i Bedstuy Brooklyn, New York, för att skriva på sin senaste bok om det fattiga folk som bor i de kvartererna. Hon lär sig emellertid snart den hårda vägen att de inte är så pass mottagliga till hennes exploatering som hon trodde.

They All Must Die! spelades in 1998, men tack vare dess innehåll dröjde det hela 13 år innan filmen fick en distributör i form av Music Video Distributors (MVD), den 22 November 2011. NYPD och FBI fick upp ögonen för filmen då det fanns misstankar om att det kunde handla om en snuff film – även om detta aldrig blivit bevisat.

Personligen tycker jag det bara är löjliga misstankar mot ytterligare en trashfilm som till större delen har en massa rasistiska repliker, svordomar, lite naket, en tunn rape/revenge-story och ett händelseförlopp som är utdraget till det allra yttersta vilket blir totalt ointressant i det stora hela. Skådespelarna är usla och mest irriterande. Ljudet i filmen påminner om något som blivit inspelat i en metallburk. Effekterna (som knappt existerar) är inte speciellt trovärdiga. Och storyn är, som sagt, en tunn rape/revenge-typ och blir till större delen totalt ointressant då det största krutet lagts på scenerna där kvinnan i filmen blir drogad, misshandlad, förnedrad och våldtagen. Hennes hämnd är överstökad inom loppet av ca 5 minuter och känns enbart som en ursäkt för att visa scener där hon blir utsatt för dådet.

They All Must Die! är en helt värdelös skitfilm som ingen behöver eller bör se. Undvik för guds skull och se någonting annat.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud