| Subcribe via RSS

The Possession Of Hannah Grace

januari 6th, 2021 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Efter att ha spenderat en tid i rehabilitering efter en traumatisk händelse i tjänst tar den före detta polisen Megan (Shay Mitchell) ett jobb vid Boston Metro Hospital’s bårhus nattetid för att försöka komma på fötter igen. Kort efter att hon börjat jobba där börjar hon uppleva och se underliga saker och hon börjar snart misstänka att allting kan ha att göra med de nyligen inkomna kvarlevorna efter en kvinna…

The Possession Of Hannah Grace är en film jag har haft stående i bluray hyllan bra länge utan att den har blivit sedd. Varför det dröjt så pass länge som det gjort för mig att se den vet jag inte då jag var väldigt snabb med att köpa hem den efter att ha hört om den på podcasten The Hysteria Continues, där flera av de eminenta herrarna rekommenderade den.

Hur som helst så gillade jag den. Det rör hela tiden på sig och även om filmen är en aningen generisk och förutsägbar så är det ändå God Underhållning, som är välspelad och som bitvis blir smått creepy på sina ställen.

Något jag gillade riktigt mycket – och som jag tyckte kändes lite som en frisk fläkt bland alla de här besatthetsskräckfilmerna som finns – var att filmen börjar som en exorcism film för att sedan gå över till en annan subgenre för att till slut plana ut lite grann i ytterligare en subgenre. Med andra ord är det inte tiotusen dialogscener om biblar och demoner som pågår i tusen miljarder år fram till ett klimax på slutet.

The Possession Of Hannah Grace gör egentligen ingenting nytt direkt, men det är å andra sidan inte ett problem då dess utförande är så pass solitt att det inte är någonting som stör. Den får en tumme upp och en rekommendation.

Tags: , ,
No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud