| Subcribe via RSS

S.W.A.T.: Firefight

mars 25th, 2012 | Postad i Action, Film, Thriller av J

Los Angeles S.W.A.T. ledaren Paul Cutler (Gabriel Macht) får uppdraget att åka till Detroit för att träna upp ett av stadens S.W.A.T. teams. Under träningen skall även vanlig tjänstgöring ute på fältet genomföras. Cutler’s team blir inkallade till ett gisslandrama, där kontoristen Rose Walker (Kristanna Loken) blivit tagen som gisslan av sitt ex Walter Hatch (Robert Patrick). Någonting går emellertid snett och Rose stryker med. Ansvaret för Rose’s död lägger Walter på Paul och bestämmer sig för att utkräva hämnd på både honom och hans team – som dessvärre inte vet vad de har emot sig…

För att vara en direkt-till-dvd uppföljare till en blockbusterrulle som S.W.A.T. är faktiskt S.W.A.T.: Firefight en hygglig B-actionrulle utan någon direkt hjärna. Skådespelarna är helt okej och actionbitarna är underhållande, samtidigt som manuset känns som en no-brainer med en del klyschor här och där filmen igenom. Står man ut med det är det dock en ganska underhållande action/thriller som, med sina ca 88 minuters speltid, rullar förbi väldigt snabbt. Personligen gillade jag faktiskt den här direkt-till-dvd uppföljaren (även om jag tycker att den var sämre än föregångaren) – kanske mest tack vare Patrick’s insats som filmens skurk. Kanske. Rekommenderas lite försiktigt till B-filmshungriga filmtittare där ute.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud