| Subcribe via RSS

Merantau Warrior

augusti 7th, 2012 | Postad i Action, Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

Innan walesaren Gareth Evans gjorde ”The Raid: Redemption” (recension inom kort) gjorde han actionrökaren ”Merantau Warrior”. Det är hård action, och storyn tar mer än lite inspiration från ”Ong Bak”. Dessutom är huvudrollsinnehavaren Iko Uwais väldigt lik Tony Jaa, men det gör ingenting. Efter en svag uppförsbacke avlöser actionscenerna varandra på ett mycket behagligt sätt med många fina stunts. Helt klart en rekommendation för actionfansen. Släpps i Sverige i oktober 2012.

1 Comment

One Response to “Merantau Warrior”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Merantau & The Raid: Redemption Says:

    […] på att läsa J:s recension av “The Raid” genom att klicka här, samt min egen kortare, tidigare recension av “Merantau” där du också får se trailern. Tags: 2009, 2012, Film, Gareth Evans, Iko Uwais, Indonesien No […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud