| Subcribe via RSS

Mike & Molly – Season 2

maj 28th, 2012 | Postad i Komedi, TV av J

Mike (Billy Gardell) och Molly (Melissa McCarthy) har bestämt sig; de ska gifta sig. För att spara in pengar till bröllopet beslutar de sig för att Mike ska säga upp sin lägenhet och flytta in hos Molly’s familj fram tills det att de gift sig och hittat något eget. Men inget förhållande är perfekt och problem börjar så småningom dyka upp mellan Mike och Molly allt eftersom de börjar närma sig datumet för bröllopet.

Alla de gamla karaktärerna är tillbaka för omgång två av Mike & Molly och jag måste säga att jag faktiskt tyckte säsong 2 var betydligt roligare än säsong 1. Humorn är uppiffad och man har slopat ganska mycket av hasch-humorn (även om man slänger in ett par såna skämt här och där också, så klart) och kör på ROLIGA skämt istället – vilket jag tycker är underbart. Jag har inte så där värst mycket mer att säga om säsong 2 än så. Det är en bra säsong och jag skrattar väldigt gott säsongen igenom.

Jag har inte hittat någon information om en tredje säsong för närvarande, men hoppas faktiskt på att de gör en tredje då serien har potential (och lämnar några lösa trådar i slutet av säsongen) till att bli en långkörare – även om de kanske ska sluta redan efter två säsonger. Nåja. Säsong 2 är hur som helst rolig, riktigt bra och underhållande. Rekommenderas.

Läs gärna min recension på den första säsongen också.

1 Comment

One Response to “Mike & Molly – Season 2”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Mike & Molly – Season 5 Says:

    […] gärna mina recensioner av säsong 1, 2, 3 och 4 […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud