| Subcribe via RSS

The Dictator

november 7th, 2012 | Postad i Film, Komedi av H

Snabbrecension av ”The Dictator”: Sacha Baron Cohens senaste rulle är en ”vanlig” komedi. Vi får alltså inte en ny Borat/Bruno som till stora delar är lite dolda kameran. Diktatorn Alladeen blir utbytt mot en dubbelgångare som får i uppdrag att gå inför FN och berätta att landet ska bli en demokrati. Alladeen åker till USA för att stoppa honom men eftersom han är ett riktigt as som alla hatar så går det sådär. Han träffar Anna Faris och en kärlekshistoria utvecklar sig inte på det sättet som det brukar. Några helt sjuka asgarv men det kunde varit bättre.

1 Comment

One Response to “The Dictator”

  1. Vrångmannen Says:

    Skrattade i princip hela tiden. Såg den i en fullsatt biograf där stämningen var i topp och således även mitt humör.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud