| Subcribe via RSS

They Put It Out There

juli 8th, 2012 | Postad i Komedi, TV av J

Pablo Francisco fortsätter toka vidare med sina hysteriska utspel, sex- och drogskämt och imitationer av kändisar, däribland Arnold Schwarzenegger (i vanlig ordning), i den här standup showen han gjorde förra året.

Första halvan av showen har ett par roliga skämt som fick mig att garva till, men större delen av den kändes mest krystad och inte så där värst gapskrattsvänlig (även om publiken garvar sig fördärvade av någon anledning). Den andra delen är lite roligare och får mig att skratta betydligt mer än den första halvan. Avrundningen av showen är dock klockren när Pablo kör igång sina (nu mer) klassiska imitationer.

They Put It Out There känns svagare än hans tidigare standups, men fungerar hyfsat okej en långtråkig dag då man inte har någon lust att se på någonting vettigt… eller har något bättre att se, helt enkelt.

2 Comments

2 Responses to “They Put It Out There”

  1. H Says:

    Jag stängde faktiskt av den efter ett par minuter.


  2. J Says:

    Det har jag faktiskt förståelse för. Å andra sidan utelämnade jag iofs den lilla detaljen att det tog mer eller mindre hela dagen för mig att titta klart på standupen som ligger på 1 timme och 15 minuter. Hrm…..


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud