| Subcribe via RSS

Just Friends

mars 4th, 2006 | Postad i Film, Komedi av H

Just FriendsRomantisk komedi om en kille som är kär i sin tjejkompis? Nej, tack. Ryan Reynolds och Anna Faris? Ja, tack!

Just Friends berättar om tjocke Chris som på skolavslutningsfesten beslutar sig för att berätta för sin bästa kompis Jamie att han är kär i henne. Givetvis går det hela åt skogen och han lämnar staden med ett ”vänta bara!”. Tio år senare är han smal, snygg och framgångsrik på ett skivbolag. Han placeras att uppvakta kommande stjärnskottet Samantha så hon släpper sin skiva på deras bolag, men hon är inte bara Chris’ ex-flickvän, hon är även komplett galen. Deras plan till Paris måste nödlanda i New Jersey, och Chris tvingas återvända till sin hemstad där han förstås möter Jamie igen.

Jag skrattade en hel del (fast jag var ju lite bakis) fast filmen ibland snubblar till in i den pinsamma, förutsägbara romantiska komedin vi sett tusen gånger förut. Anna Faris (Scary Movie 1-3) som Samantha är skitbra, och Julie Hagerty (Titta Vi Flyger, Freddy Got Fingered) är rolig som helt väck mamma. Ryan Reynolds (Van Wilder, Blade Trinity) har ett suveränt minspel och skäms inte för att låta sig tappa all värdighet under sluttexterna…

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud