| Subcribe via RSS

Strippers vs Werewolves

augusti 26th, 2012 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av J

En kväll vid strippklubben Vixens blir en av stripporna attackerad av en varulv, som hon av ren tur lyckas ha ihjäl igenom att slå en silverpenna igenom ögat på honom. Dessvärre för henne – och de andra stripporna på klubben – är varulven hon precis dödat ledaren för en flock av varulvar, som i sin tur vill ha hämnd för deras ledares död.

Strippers vs Werewolves fortsätter trenden med att göra film där strippor slåss mot monster, den här gången varulvar så klart. Och vilken jävla dynga det blev. Storyn är sulligt skriven och filmens manus hade lätt kunnat pressats ner till 45 minuter istället för 90, men istället får vi här en långtråkig och löjlig ”skräck”/”komedi” som varken är skrämmande (det försöker den inte ens att vara) eller ens rolig (vilket den försöker vara ett par gånger, tror jag iaf).

Skådespelarna är dock bra, men de jobbar med ett sånt jävla skitmanus att det inte spelar någon som helst roll hur bra de än agerar; filmen suger ändå. Medans Billy Murray har en rätt stor roll i filmen får Alan Ford och Robert Englund snällt nöja sig med ett par sketna minuter – vilket för mig är obegripligt då dessa två herrar är två väldigt duktiga skådespelare. Makeupen ser förjävlig ut och påminner mig om något ifrån 1940-talet och är mer skrattretande än läskigt. Effekterna är dock rätt okej och är inget större irritationsmoment.

Lågbudget filmer kan vara bra och/eller underhållande, men Strippers vs Werewolves är varken eller. Undvik.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud