| Subcribe via RSS

The Expendables 2

augusti 21st, 2012 | Postad i Action, Film av H

Kommer du ihåg Expendables 1? Glöm den. Allt som den filmen gjorde fel, gör man nu rätt i film nummer två. Det är mer action i öppningsscenen, innan filmtiteln ens visas, än det är i första filmen eller för den delen nästan vilken annan actionfilm som helst. Våldet är i Rambo 4-klass och blod och kroppsdelar flyger och folk får stora hål i sig. Jet Li ger folk på nöten med stekpannor, Van Damme gör grymma hoppsparkar och Scott Adkins (Undisputed 2 & 3) slåss med Jason Statham. Det skjuts, slåss och exploderar allteftersom one-liners kastas ut.

Det blir snabbt överdrivet och direkt löjligt, men det är ju det som är poängen. Storyn… vem bryr sig? Logik är inte viktigt här. Det blir lite för mycket referenser till de gamla rävarnas klassiska filmer, men whatever. Pang boom krasch, bara. Nu väntar vi bara på trean som Nic Cage tydligen redan skrivit på för. Let’s go.

3 Comments

3 Responses to “The Expendables 2”

 1. Vrångmannen Says:

  Spot on!


 2. Fiffi Says:

  Kunde inte ha sagt det bättre själv 🙂


 3. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The Expendables 2 Says:

  […] gärna min recension av den första filmen och H’s recensioner av ettan och tvåan […]


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud