| Subcribe via RSS

The Blonde Fury / Lady Reporter

januari 4th, 2009 | Postad i Action, Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

blonde_fury_chinese_dvd_coverEn Hong Kong-rulle från 1989 i vilken Cynthia Rothrock är en FBI-agent som går undercover som journalist för att kunna avslöja en falskmyntarliga. Något över medel action följer. Regisserat av Corey Yuen och Hoi Mang som tre år tidigare gjorde vansinnesrullen Righting Wrongs. Textningen är sedvanligt halvdan, så troligen vill ni hellre se den dubbad.

.

.

.

1 Comment

One Response to “The Blonde Fury / Lady Reporter”

  1. Gunnar Says:

    Som hängiven Rothrock-älskare avviker jag lite från din bedömning. Filmen har svagt manus och är B men Cynthia får verkligen visa upp alla sidor av sin konst här i action-scener som lätt slår allt hon någonsin gjort senare hemma i USA. Bl.a en kort och ovanligt brutal fight mot en under-huggare (klacken i låret) som ev. lär vara självaste Panna Rittikrai. Finns inget i närheten i hennes USA filmer. Länge sen jag såg Deltamacutgåvan nu, men jag har en känsla av att filmen är underskattad.

    Dubbning: Aaah, jag älskar att höra Cynthia tala dubbad kantones, snärtar ut replikerna som pistolskott


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud