| Subcribe via RSS

Ted

november 11th, 2012 | Postad i Film, Komedi av H

Men den skulle ju vara så bra. Den började ju så roligt. Marky Mark önskar att hans teddybjörn var levande, och så blir den det. Sen växer de upp och är stoners ihop. Marky Marks flickvän vill att de ska ha ett seriöst förhållande och att inte teddybjörnen är med hela tiden och drar ner Marky Mark i oansvarigheten. Ja, du har hört storyn en miljard gånger tidigare. Det är så illa att själva grejen att Ted är en teddybjörn nästan är irrelevant för handlingen. Det är totalt bortkastat, storyn går precis dit du tror och trots ett tiotal grymma asgarv så är det fullt av Seth MacFarlanes typiska ”Family Guy”-flashbacks som drar ner betyget kraftigt. Att Ted dessutom låter precis som Peter Griffin är bara idiotiskt. Nej, ”Ted” kunde – skulle – haft en så mycket bättre handling. Som det är nu blev det bara ännu en komedi i högen av komedier. Bortglömd om ett år.

2 Comments

2 Responses to “Ted”

  1. Lina Says:

    Jag kan inget annat än att hålla med dig. Jag blev faktiskt rätt besviken på filmen. Den var ju inte alls så bra som alla säger.


  2. Vrångmannen Says:

    Skrattade i princip hela tiden. Såg den i en fullsatt biograf där stämningen var i topp och således även mitt humör.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud