| Subcribe via RSS

Tough Beauty And The Sloppy Slop

januari 21st, 2009 | Postad i Action, Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

tough-beauty-and-the-sloppy-slopPoliskvinnan Cynthia Khan åker till Indonesien för att gå undercover i ett kvinnofängelse. Där ska hon bli vän med flickvännen till en storskurk, sedan ska hon med hjälp av polisen Yuen Biao, undercover som hennes man, rymma från fängelset och bli ledda till skurken som tack.

Tough Beauty And The Sloppy Slop är inte bara en bra titel, utan en hyfsat bra film. På en lågbudget-HongKong-newwave-skala alltså. Det rör på sig, och folk slåss, skjuter och åker MC med sidovagn. Ibland flyger folk lite väl långt efter en spark, men man utnyttjar redigering på ett ganska bra sätt för att fixa de förmodligen snabbt koreograferade och framförda actionscenerna. Det finns betydligt sämre new wave, och det finns en hel del bättre, men det här duger.

(Observera även att omslaget ovan har en bild från en helt annan film, nämligen Eastern Condors.)

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud