| Subcribe via RSS

The Cabin In The Woods

december 1st, 2012 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av J

I och med att jag har på tok för bristfällig fantasi för att skriva en beskrivning av vad The Cabin In The Woods handlar om citerar jag helt enkelt det H skrev i sin recension av filmen: ”Ett gäng collegeungdomar är på väg för att festa en helg i en stuga ute i skogen. Men nej, nej, nej – det här är inte en vanlig tonårsslasher, och filmen försöker inte låtsas vara det heller. Redan innan filmens titel visas får vi veta att stugan är riggad på något sätt, och ett stort antal personer arbetar i en topphemlig kontrollbunker för att styra det hela. Men varför? När ungdomarna når stugan luras de förstås ner i källaren, och där börjar spelet…”

Efter att ha läst ovannämnda recension av The Cabin In The Woods införskaffade jag så klart filmen då nyfikenheten tog överhand. Men i vanlig ordning fick jag inte fingrarna ur häcken och såg den förrän flera månader efter att jag läst H’s recension. Stort misstag säger jag nu, efter att ha sett filmen. Den satte en hel del myror i huvudet på mig och jag undrade flera gånger vad som egentligen försiggick i filmen, men underhöll och fängslade samtidigt hela tiden. Å andra sidan är inte The Cabin In The Woods en film man ska läsa om, utan se. Vilket jag absolut tycker att du ska göra. Nu. Rekommenderas.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud