| Subcribe via RSS

Solsidan – Säsong 3

december 11th, 2012 | Postad i Komedi, TV av J

Det här blir en kort en; tredje säsongen av Solsidan fortsätter att berätta om de vardagliga problemen och missförstånden som utspelar sig bland och runt om gänget i Saltis och det är fortfarande kul, till större delen. Bitvis blir det lite segt och en handfull av skämten som inträffar känns rätt uppenbara för den som hänger med i svängarna.

Solsidan är fortfarande rolig och så men det känns som att man känner karaktärerna så pass bra nu att man vet i förhand vad som komma skall, vilket dödar komiken lite grann. Nåja; sevärd säsong om man gillar de två första. Nu är det bara vänta och se om de gör en fjärde och femte säsong, som jag har hittat rykten om ute på intranätet. Den som lever får se…

Läs gärna min recension av de två första säsongerna och H’s recensioner på säsong 1 och 2 också.

1 Comment

One Response to “Solsidan – Säsong 3”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Solsidan: Säsong 3 Says:

    […] Samma som J sa. […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud