| Subcribe via RSS

Dexter: Säsong 3

februari 20th, 2009 | Postad i Thriller, TV av H

dexter-s3När Dexter som vanligt en kväll ger sig ut för att ta ihjäl en knarklangare dyker en oväntad man upp i langarens hus, och i handgemänget som följer har Dexter ihjäl den okände mannen. Langaren, Freebo, kommer undan. Mannen Dexter mördat visar sig vara Oscar Prado, bror till välkände åklagaren Miguel och polisen Ramon. Eftersom Freebo kan identifiera Dexter, måste han hittas innan Miguel och Ramon gör det. Dexter hittar Freebo, dödar honom.. men på väg ut ur huset möter han Miguel i full färd med att göra detsamma…

Säsong 3 av Dexter är helt klart ett steg upp från säsong 2. Några nya intressanta karaktärer, de kända karaktärerna utvecklas. Storyn är spännande och så när som på lite svaga stunder kring Dexter och Ritas stundande barn och bröllop, och ett något abrupt slut i sista avsnittet så är det helt enkelt Mycket Bra TV.

Dexters tredje säsong visas troligen på Canal+ inom kort, och i USA har man redan förra året förlängt serien med två (!) säsonger till.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud