| Subcribe via RSS

Mike & Molly – Season 3

juli 6th, 2013 | Postad i Komedi, TV av J

Mike & MollyMike (Billy Gardell) och Molly (Melissa McCarthy) har kommit hem från sin smekmånad och är redan i full gång med att försöka skaffa barn, samtidigt som Mike’s kollega och bästa vän Carl (Reno Wilson) har vissa problem med sin flickvän. Som om det inte vore nog har Mike’s moder börjat dejta Mike’s chef – vilket leder till en hel del problem för Mike.

Säsong 3 av Mike & Molly rullar på och egentligen finns det inte så där värst mycket att säga om den. Humorn är kul och jag skrattar gott under varje avsnitt, samtidigt som jag inte kan låta bli att störa mig något fruktansvärt på Melissa McCarthy – även om hennes karaktär är en av huvudkaraktärerna. Hennes karaktärs sätt är så… så… ja, jag vet inte. Jag stör mig som fan på henne iaf (och ja, hon har blivit mer och mer irriterande under seriens gång).

Nåja. Säsong 3 är överlag bra och underhållande, vilket duger alldeles utmärkt för mig (även om McCarthy är en nagel i ögat till och från). En fjärde säsong dyker (troligtvis) upp i höst.

Sugen på mer läsning? Läs mina recensioner av säsong 1 och 2.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud