| Subcribe via RSS

Breaking Wind

april 19th, 2014 | Postad i Film, Komedi av J

Breaking WindBreaking Wind är en parodi där de tagit nyckelscener ifrån de första fyra Twilight filmerna och spoofat dem. Resultatet är ca 70 minuter dynga. De bränner av mer eller mindre varenda jävla klyscha som finns i parodi genren och det är helt enkelt inte kul alls, överhuvudtaget. Jag brukar i regel kunna titta på parodier och garva åt dem medans alla andra tycker de är skit, men Breaking Wind är något av det absolut sämsta jag har sett i den här genren och jag har ingen som helst förståelse för varför personerna i filmen ens ville vara med i den.

Det största mysteriet med den här filmen är emellertid vad i helvete Danny Trejo gjorde i den. Förvisso är han med i typ 2 minuter av den totala speltiden, men det är 2 minuter för länge i det här fallet. Vilket jävla misstag. En annan sak som förvånar (åtminstone mig) är att Trejo faktiskt har jobbat mer med filmens regissör/manusförfattare Craig Moss, på filmen Bad Ass (recenserad här) och dess kommande uppföljare.

Breaking Wind är absolut ren dynga. Den är inte rolig på något som helst vis, såvida man inte är kvar i kiss- och bajsåldern och fortfarande garvar sig harmynt av sex- och snuskskämt som varenda jävla parodi ska ha med.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud